Pré de chez nous

VAKMANSCHAP IS ONS NIET VREEMD

Wij innoveren voortdurend om tegemoet te komen aan uw nieuwe verwachtingen. Het beste bewijs schuilt in ons nieuwe kwaliteitslabel, ‘Pré de chez nous’. Een Belgisch label voor lokaal, duurzaam en lekker rundsvlees. Uniek door een lagere CO2-voetafdruk en extra aandacht voor dierenwelzijn Kortom, het is belgisch, verantwoord, duurzaam en vooral zo lekker!

ECHT BELGISCH - 100% LOKAAL

Gemaakt door Belgen, voor Belgen. ‘Pré de chez nous’ is een samenwerking tussen slager-groothandelaar Bernard Gotta, de geselecteerde kwekers, Sobemax en Dumoulin. Resultaat? Een lekker stukje vlees van eigen bodem waarmee we de Belgische boeren steunen.

100% DUURZAAM

Het rundvlees met het label ‘Pré de chez nous’ heeft een CO2-voetafdruk die tot 21% lager is dankzij het exclusieve Euroclim®,-voeder van veevoederproducent Dumoulin. Maar daar stopt het niet!

100% VERANTWOORD

Ook het welzijn van de dieren krijgt extra aandacht! Van speciale verzorgingsborstels tot meer ruimte, licht en ventilatie. Zo doen we het met ‘Pré de chez nous’ beter dan de marktnorm.

100% LEKKER

Maar wat goed is voor de dieren, is ook goed voor u! Zo bevat het vlees dat het label ‘Pré de chez nous’ draagt geen allergenen of GGO’s en is het niet geïoniseerd. Kortom, een mooi stukje lokaal en duurzaam vlees dat ook nog eens heerlijk smaak!